Hírek

Nyári átvizsgálás | 2014.05.27


Kedves Ügyfeleink! Utazna,de nem biztos autója biztonságában? Kérjük hozza el,mi átnézzük INGYEN és szükség szerint meg is javítjuk árajánlatot követően Önnek!!

Téli átvizsgálás | 2012.10.10


 

Kedves Ügyfeleink! Szeretettel várjuk Önöket és autóikat egy kellemes tél előtti kávéra és közben átvizsgáljuk gépkocsijaikat: fagyállómérés,alsó átvizsgálás,gumik áll.ell.,esetleges olajfolyások ell.,

Az esetleges ellenőrzés utáni javításokra 5% kedvezményt biztosítunk!!!

Euro Gé Csapata! 

 

Téli átvizsgálás!! | 2011.11.02


Kedves Ügyfeleink! Szeretettel várjuk Önöket és autóikat egy kellemes tél előtti kávéra és közben átvizsgáljuk gépkocsijaikat: fagyállómérés,alsó átvizsgálás,ingyenes fékhatásmérés,gumik áll.ell.,esetleges olajfolyások ell.,Az esetleges ellenőrzés utánijavításokra 5% kedvezményt biztosítunk!!!

Euro Gé Csapata!

Suzuki visszahívás!!! | 2011.02.10


               Kedves Suzuki tulajdonosok!

   Szervizünk is végzi a 1997-okt.1- 2002 okt.1-ig gyártott Suzuki Swift gépkocsik garanciális első lengéscsillapítóinak cseréjét. Jelentkezzen be és kérjen időpontot!!!

 

Karácsonyi ünnepek! | 2010.12.13


 Minden Kedves Ügyfelünknek Nagyon Békés Karácsonyi Ünnepeket és Boldogabb Új Évet Kívánunk!

Vörösiszap károsultjainak segítség | 2010.10.13


                   Kedves Ügyfeleink , barátaink!

 

  Bizonyára mindenki értesült az iszap-katasztrófáról , mely sok család életét lehetetlenné tette. Cégünk gyűjtést szervez a károsultaknak a szervizünk telephelyére és várunk minden olyan tárgyat / szekrényt , ágyat , mosógépet , mikrohullámú sütőt , kenyérpirítót , edényeket /, illetve minden olyan általános használati tárgyat ,amelyre az ott rászorult embereknek szüksége lehet. Pénz és egyéb / ékszer , értékpapír , stb./ adományaokat nem áll módunkban továbbítani! Az adományokat személyesen szállítjuk cégünk gépjárműveivel a megfelelő helyre.

 

                    Segítségüket előre is köszönjük: Euro Gé Kft / Lengyel Géza és Gabriella /

 

 

AKCIÓ! Téli átvizsgálás | 2009.06.23


Kedves Ügyfeleink!

Ingyenes Téli átvizsgálás keretében, mely fagyálló ellenőrzést és állapotfelmérést tartalmaz, olajcsere esetén további 20% kedvezményt biztosítunk a motorolaj árából. Az akció 2009.11.23-tól 12.31-ig tart.

Klíma AKCIÓ! | 2009.04.14


            Kedves Ügyfeleink!

  MOST klíma karbantartási ákció / töltés , olaj pótlás , gombátlanítás/ mindössze: 10.000 Ft+ Áfa áron!! Ne hagyja ki!!!

ÜGYFÉLKÁRTYA | 2009.03.08


    Kedves Ügyfeleink!

 10%-os folyamatos akciónk keretében Ügyfélkártyát adunk ki minden Kedves Ügyfelünknek,természetesen aki ígényli!

Díjmentes tavaszi átvizsgálás | 2009.03.02


    Kedves Ügyfeleink!

 Felhívnánk figyelmüket az ingyenes tavaszi átvizsgálásunkra,ahol a télen esetlegesen felmerült nem látható sérülések és hibák feltárásra kerülhetnek. Szeretettel várjuk Önöket szervizünkben!!!

Összes hír megjelenítése >>